26 Ekim 2013 Cumartesi

leylalar

mecnun canımızdı canımızın içi oldu şu saniyede. 
erdal bak-kal.
fidancım yavuz.
ak sakallı dede karabasanları.
ayrıca 'ismail abi de balık'.
böyle hayal gücüne ağlamayıp n'apıyoruz leylalar?






5 yorum:

  1. Gökçe mahvoldum ya, şunu günün şu vakti izledim ya, daha da kendime gelemem, off ya mal bunlar, böyle mi final olur, ben sıkılınca ilk sezondan videolar izliyordum, napıcam şimdi, bi de komik bişey sanıp açtım, ben şimdi napıcam...

    YanıtlaSil
  2. Ben videoyu dün izledim. Face sağolsun Leyla ile Mecnun'a çalıştı dün. Çok güzel bir son evet ama bence abartılacak bir şey yok. Yani, dün facede gördüklerim ve özellikle Ebi'nin yorumunu baz alarak söylüyorum.
    Ne bekliyordunuz yani, Leyla ile Mecnun evlenecek miydi? Nedir yani?
    Sağır Oda diye dizi vardı. Bir iki sezon sürdü sanırım. Dizinin finaline, tam da her şeyin çözüldüğü ana denk gelip izlediydim. Aynı böyle bir sondu. Adam meğer şizofrenmiş, iki sezon boyunca dizide anlatılan her şey yalanmış. Yani her şeyi kafasında kurmuş. Onu hatırladım izleyince.
    Bir de şu var. Leyla ile Mecnun'un bu finali TRT'de normal programa uygun bir şekilde vaktinde yapılsaydı insanlar bu kadar etkilenmeyecekti. Videoda senarist anlatıyor. Senaristi ortadan kaldırıp gerçeği anlatmak yerine, her şey normal bir dizi sahnesi gibi gösterilseydi bu kadar vurucu olmazdı herhalde.
    Ne dediğimi ben de anlamadım ya neyse... Ne diyordu falanca şahıs "siz anlarsınız belki."

    YanıtlaSil
  3. Ben kendimce, kendi halimde etkilendim, meselenin teknik kısmıyla bi alakam yok..

    YanıtlaSil
  4. vallahi mamalak kardeşim ben "her şey mecnunun kafasındaymış"a değil de daha çok "pullu balık" benzetmesine, ak sakallı dede*mikroplarla savaşan aşı ilişkisine, dallarıyla odayı gölgeleyen yavuza ve yavuzun dizi boyunca hep hep camdan girmiş olması kurgusuna şapka çıkardım açıkçası (öpüp başıma da koyabilirim zira şimdilik en sevdiğim adamlar bunlar- pek çok adama nazaran güzel adamlar).

    YanıtlaSil